راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir
غذای سنتی و اصیل ایرانی غذای کاملا سالم و دوست داشتنیتمام ایرانیان عزیز برای خرید دیزی سنگی کلیک کنیدI
آبگوشت مجلسی
مواد لازم برای چهار نفر
نخود-لوبیای سفید روی هم رفته یک لیوان بزرگ
گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده 2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه 2 تا 3 عدد
نمک،فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی 500 گرم
سیب زمینی شسته شده با پوست 4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یك قاشق غذا خوری
سیر به دلخواه یك حبه بزرگ
طرز تهیه آبگوشت
نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس كنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به
همراه نخود و لوبیا، یك عدد از پیازها، یك حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید
و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه كنید .
( دقت كنید هنگامی كه گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمك و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود).اگر از دیزی سنگی استفاده
می كنید، توجه داشته باشید كه حتما از شعله پخش كن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده كنید . این ظرف زمان پخت را طولانی تر و
درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر می كند. بعد از حدود یك ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید.در تمام مراحل
پخت دقت كنید كه شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا
بریزید.پیازی كه اول به غذا اضافه كردید از ظرف خارج كنید و دور بیندازید. چربی گوشت را نیز از ظرف خارج كنید. به همراه یك عدد پیاز
باقیمانده خوب بكوبید.