راهنما: آموزش راه اندازی یا ابندی اولیه ظروف دیزی سنگی از اصلی ترین فروشگاه آنلاین کوهسنگیwww.kuhsangi.ir آموزش آبندی یا راه اندازی اولیه ظروف دیزی سنگی
نکته اول : هیچ کدام از ظروف دیزی سنگی در ابتدا سیاه رنگ نیستند ، ظروف دیزی سنگی زمانی سیاه رنگ میشوند که آبندی یا اماده سازی شده باشند و یا حداقل یک بار غذا طبخ شده باشد با این ظروف. تمام ظروف سنگی بعداز ابندی و یا حتی یک بار استفاده سیاه رنگ خواهند شد . بسیاری از هموطنان فکر می کنند دیگهای سنگی دو نوع هستند . سیاه رنگ و طوسی رنگ .که این موضوع گاها باعث سوءاستفاده بعضی از کسبه های سود جو می شود تا با حربه به اصل و غیر اصل بودن آن اشاره کنند .
تمام ظروف دیگ و دیزی سنگی برای پخت و پز غذاهای آبدار مانند انواع آبگوشت خورش .سوپ،آش و.. استفاده میشود .
هنگام خرید از فروشگاه های آنلاین متفرقه که زیر نظر فروشگاه آنلاین کوهسنگی نیستند و از برند کوهسنگی سو استفاده می کنند حتما دقت کنید.(آدرس فروشگاه اصلی کوهسنگی www.kuhsangi.ir )
1 _ ابتدا خاک سنگ باز مانده از تراش، داخل و بیرون سنگ دیزی را با دستمال کاملا خشک تمیز کنید و آن نشویید
2 _ تمام سطوح داخل. بیرون و درب ظروف سنگ دیزی را با روغن دنبه و یا روغن مایع و یا روغن جامد کاملا چرب کنید
3 _ظرف سنگ دیزی را بعداز چرب مال کردن بگذارید گوشه ای تا یک روز بماند
4 _ﺑﻌﺪ ﺍﺯ یک روز ظرف دیزی سنگی ﺭﺍ با ابر و مایع کاملا تمیز ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ .
5 _ اکنون ظرف دیزی سنگی شما برای طبخ غذا کاملا آماده ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ . استفاده کنید و از غذاهای لذیذ و مقوی ظروف دیزی سنگی بهرهمند شوید