طرح توجیهی رستوران سنتی
  طرح توجیهی سفره خانه سنتی

توضيحات
 رستوران سنتی یا به قولی سفره‌خانه‌ها دسته‌ای از رستوران‌ها هستندکه طرف داران خاص خود را دارند.امروزه اکثر کسانی که در شهرها و کلان‌شهرها زندگی می‌کنند دیگرتمایل چندانی به زرق‌و برق وسایل صنعتی ندارند، این لوازم بیشتر مارا به یاد دفتر کارمان، ساختمان اداره و شرکت وزندگی ماشینی واضطراب ناشی از آن می‌اندازد که همه‌روزه برای ما تکرار می‌شوند.به همین جهت است که ما سعی می‌کنیم به بهانه‌های مختلف حتی به بهانه غذا خوردن مدتی هرچند کوتاه خودمان را از این محیط دورکنیم.سفره‌خانه‌ها به خاطر ایجاد فضایی سنتی و دل‌نشین و راحتی درطرز نشستن روی تخت و کلاً فضای غیررسمی و غیر اداری برای بیشتر مردم دل‌چسب‌ترند. از دیگر مزایای رستوران‌های سنتی امکان نشستن به‌صورت طولانی‌مدت است که به همراه آرامشفضای موجود و شیوه پذیرایی، لذت غذا خوردن را دوچندان می‌کند.چنانچه مایل به احداث رستوران به‌صورت سنتی هستید این مژده رابه شما می‌دهم که دست شما باز است و می‌توانید باکمی خلاقیت مثلاً اجرای موزیک زنده یا پرده‌خوانی و ... خاطرهبه‌یادماندنی در ذهن مشتریانتان بسازید طوری که حتی سال‌ها از این خاطره صحبت کنند. طرح توجیهی رستوران سنتی طرح توجیهی احداث سفره‌خانه سنتی دارای چند بخش است که درادامه مختصری از آن را آورده‌ام

بخش اول

شامل حیاط و باغ و محوطه است.هیچ‌چیز مانند خوردن شام و ناهار کنار آب و زیر درختان یا درون آلاچیق نیست، مخصوصاً در فصل تابستان می‌توانید تخت‌های چوبی را باسلیقه خودتان زیر درختان گذاشته و محیط دل‌نشینی را به را ی مشتریان فراهم کنید همچنین می‌توانید نانوایی مربوط به مجموعه را درون حیاط بنا کنید تا نان داغ در دسترس مشتریان باشد.

بخش دوم

شامل سالن‌ها و لژ خانوادگی است، در این بخش کهبه‌صورت زمستانی و تابستانی قابل‌استفاده است می‌توانید فضایمناسبی را برای مشتریانتان فراهم کنید، می‌توانید با قراردادن بوفه و فراهم کردن انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم درون سالنموجبات راحتی هر چه بیشتر مشتریانتان را فراهم کنید. اگر قصداجرای موزیک زنده رادارید می‌توانید فضایی را در سالن به این کاراختصاص دهید قابل‌ذکر است نحوه چیدمان و تزئین سالن و استفادهاز کارکنان باتجربه می‌تواند تأثیر بسزایی در کار شما داشته باشد.سومین بخش: بخش مربوط به آشپزخانه و انبارهای سفره‌خانه است.تمامی انبارها و نمازخانه و سرویس بهداشتی و خوابگاه کارمندان وتجهیزات موردنیاز در این بخش قرار می‌گیرد.مکان موردنظر شما برای سفره‌خانه بهتر است مشرف‌به یک منظرهطبیعی جذاب باشد و اگر این چین نیست بهتر است خودتاندست‌به‌کار شوید و محیط مناسب و آرامی را برایمراجعه‌کنندگان فراهم کنیدطرح توجیهی سفره خانهطرحی که پیش رودارید شامل سفره‌خانه سنتی برای صرف صبحانه،ناهار و شام انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم است و وجود محلیمناسب جهت ارایه صنایع دستی کشورمان به مشتریان داخلی وخارجی خالی از لطف نیست 

1-عنوان فعاليت:

رستوران سنتی سایت

2-ظرفيت :

 مشتری در سال

3-مجري طرح:

ایرج گل مزرجی

4-محل اجرا :

5-اشتغال طرح :

21 نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

000000

7-سرمايه گذاري کل طرح :

0000000

8-ميزان زمين طرح :

00000

9-ميزان زمين بنا :

0000متر

10-ميزان تسهيلات مورد نياز :

00000

11-نوع تسهيلات :

وام

12-نقطه سربه سر توليد :

0000

13-مدت برگشت سرمايه :0000
14-نرخ بازدهي سرمايه :0000