نمایشگاه دائمی محصولات کوهسنگی تخصصی ترین فروشگاه دیگ ، دیزی و دیگچه های سنگی مشهد در تهران و ارسال به سراسر کشور از پایتخت . تماس جهت سفارش واخذ نمایندگی فروش در سراسر کشور 09193624064 مدیریت فروشگاه اصلی کوهسنگی
در این مطلب دستور تهیه و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم.
رازهای خوشمزه شدن یک آبگوشت خوشمزه تمام عیار مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه :
نخود،لوبیای سفید : یک لیوان بزرگ.
گوجه فرنگی : 2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده : 2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عدد
نمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرم
سیب زمینی شسته با پوست : 4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
روش تهیه آبگوشت خوشمزه نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید. گوشت را با چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها، یک حبه سیر وگوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید، در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آن ها، آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.(دقت کنید هنگامی که گوشت را می پزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود).اگر ازظرف دیزی سنگی استفاده می کنید، حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید. این ظرف زمان پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر می کند. بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزایید. در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد. یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا بریزید.
نکته: می توانید اول پیاز وچربی را بکوبید و با هم مخلوط کنید و داخل غذا بریزید. در این مرحله که گوشت و نخودو لوبیا نرم و پخته شده است، نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید.در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت می توانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن، داخل غذا استفاده کنید.اگر هنگام سرخ کردن رب یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده هم به آن بیفزایید، نتیجه بهتری می گیرید. هر چه زمان پخت این غذا طولانی تر باشد، جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر می شود. معمولا این غذا را با آب زیاد درست می کنند و بهتر است اول کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید تا مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرارنگیرد. آبگوشت، غذای دوبخشی آبگوشت دو بخش دارد، بخش «تر» که به آن «ترید» می گوییم و بخش «خشک» که «کوبیده» می خوانیم. همان آب وگوشت که روی هم آبگوشت را پدید می آورد، تقریبا با هم پخته اما جدا خورده می شود. عمل آوردن این دو بخش به عهده آشپز نیست و شاید آبگوشت تنها خوراکی باشد که خورنده نیز درکار طبخ شریک است. اگر این دو بخش را جدا نکنید، به سوپی نه چندان دلچسب تبدیل خواهد شد و اگر هریک از این دو بخش را خوب به عمل نیاورید، یعنی مثلا کوبیده را آب دار بردارید، لطفی نخواهد داشت.
مدعی نیستیم که بهترینیم بلکه مفتخریم که بهترین ها ما را برگزیده اند وکیفیت اتفاقی نیست.
کوهسنگی نامی آشنا برای تمام دوستداران طعم واقعی غذاها . سر آشپزان بنام صدا و سیما ،سرآشپزهای مجموعه های بزرگ ، کوچک رستوران های سنتی ، خانم های هنرمند و علاقمندان به هنر آشپزی در منازل و....