نکته: نوع ظرف برای طبخ ابگوشت یا دیزی بسیار مهم است پیشنهاد میکنیم حتما حتما از ظرف دیزی سنگی برای طبخ غذای سنتی و بسیار
مفید ابگوشت استفاده کنید تا طعم واقعی آبگوشت یا دیزی رو احساس کنید.
راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسرکشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir
رازهای خوشمزه شدن دیزی روش تهیه آبگوشت سنتی
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.بنابراین در این مطلب دستور تهیه و چگونگی خوشمزه شدن و نکات
پخت آن را شرح می دهیم.
مواد لازم برای چهار نفر:
نخود-لوبیای سفید : روی هم رفته یک لیوان بزرگ
گوجه فرنگی : 2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده : 2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه : 2 تا 3 عدد
نمک،فلفل و آبلیمو : به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرم
سیب زمینی شسته شده با پوست : 4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : یك قاشق غذا خوری
سیر به دلخواه : یك حبه بزرگ
طرز تهیه:
چربی گوشت را نیز از ظرف خارج كنید. به همراه یك عدد پیاز باقیمانده خوب بكوبید.
یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در كمی روغن ، داخل غذا استفاده كنید.
صورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ می شود.