نکته: نوع ظرف برای طبخ ابگوشت یا دیزی بسیار مهم است پیشنهاد میکنیم حتما حتما از ظرف دیزی سنگی برای طبخ غذای سنتی و بسیار مفید ابگوشت استفاده کنید تا طعم واقعی آبگوشت یا دیزی رو احساس کنید.

 راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسرکشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

طرز تهیه آبگوشت یا دیزی برای یک نفره

سیب زمینی کوچک 1 عدد

پیاز کوچک یک عدد

گوجه کوچک 1 عدد

نخود و لوبیا سفید هر کدام یک قاشق غذا خوری ( نخود و لوبیا

باید از شب توی آب خیس کنید )

گوشت گوسفندی تازه 200 گرم

دنبه گوسفند 50 گرم

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

لیمو عمانی 1 عدد کوچک

رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری

برای درست کردن دیزی نیاز به ظرف های مخصوص یک نفره سنگی دارید چون داخل ظروف سنگی دیزی خیلی خوب در میاد تمام مواد به جز

نمک و لیمو عمانی رو داخل ظرف بریزید.پیاز رو پوست بگیرید ولی خرد نکنید همون جوری درسته بریزیدسیب زمینی و  گوجه رو هم همون جوری

درسته بریزید، نیازی به پوست کندن و خرد کردن نیست.توی ظرف آب بریزید تا به اندازه 2 سانت از سر ظرف خالی بمونه در ظرف ها رو ببندید.

ظرف هارو داخل فر دیزی بچینید و با شعله ملایم بگذارید تا دو ساعت نیم بماند تا پخته شود.

اگر توی خونه هستید ظرف رو توی فر با دمای 200 درجه قرار بدید ( بعد از 2 ساعت و نیم کاملا پخته میشه )اگر هم بیرون از خونه هستید ذغال

رو آماده کنید و شرایطی فراهم کنید که ظرف ها با فاصله از ذغال روی آتش قرار بگیرند.برای مثال یا از یه سینی کهنه استفاده کنید یا اینکه روی

منقل سیخ کباب بچینید و ظرف دیزی رو روی سیخ ها بچینید.توی یه ظرف دیگه هم آب داغ بریزید و روی آتش قرار بدیدتا هر زمانی که نیاز بود آب

به ظرف ها اضافه کنیدیعنی اگر آب جوش آماده داشته باشید بهتره بعد از اینکه آب داخل دیزی ها به جوش اومد کف روی ظرف رو بگیرید ، کمی

دیگه هم آب اضافه کنید . سپس اجازه بدید تا 3 ساعت به همون حالت بمونه باید مراقب آتش باشید تا کم نشه و دائما بهش ذغال اضافه کنیدبعد

از اینکه گوشت خوب پخته شد نمک و لیمو عمانی رو هم اضافه کنید و اجازه بدید نیم ساعت دیگه هم بجوشه اگر در حین پخت آب ظرف ها کم

شد بهش آب جوش اضافه کنیدخوش بگذره