نکته: نوع ظرف برای طبخ ابگوشت یا دیزی بسیار مهم است پیشنهاد میکنیم حتما حتما از ظرف دیزی سنگی برای طبخ غذای سنتی و بسیار مفید ابگوشت استفاده کنید تا طعم واقعی آبگوشت یا دیزی رو احساس کنید.
راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسرکشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir
طرز تهیه آبگوشت یا دیزی برای یک نفره
سیب زمینی کوچک 1 عدد
پیاز کوچک یک عدد
گوجه کوچک 1 عدد
نخود و لوبیا سفید هر کدام یک قاشق غذا خوری ( نخود و لوبیا
باید از شب توی آب خیس کنید )
گوشت گوسفندی تازه 200 گرم
دنبه گوسفند 50 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
لیمو عمانی 1 عدد کوچک
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
برای درست کردن دیزی نیاز به ظرف های مخصوص یک نفره سنگی دارید چون داخل ظروف سنگی دیزی خیلی خوب در میاد تمام مواد به جز
نمک و لیمو عمانی رو داخل ظرف بریزید.پیاز رو پوست بگیرید ولی خرد نکنید همون جوری درسته بریزیدسیب زمینی و گوجه رو هم همون جوری
ظرف هارو داخل فر دیزی بچینید و با شعله ملایم بگذارید تا دو ساعت نیم بماند تا پخته شود.
اگر توی خونه هستید ظرف رو توی فر با دمای 200 درجه قرار بدید ( بعد از 2 ساعت و نیم کاملا پخته میشه )اگر هم بیرون از خونه هستید ذغال
رو آماده کنید و شرایطی فراهم کنید که ظرف ها با فاصله از ذغال روی آتش قرار بگیرند.برای مثال یا از یه سینی کهنه استفاده کنید یا اینکه روی
منقل سیخ کباب بچینید و ظرف دیزی رو روی سیخ ها بچینید.توی یه ظرف دیگه هم آب داغ بریزید و روی آتش قرار بدیدتا هر زمانی که نیاز بود آب
شد بهش آب جوش اضافه کنیدخوش بگذره