راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

 ☆ديزی سنتی☆

غذای سنتی و اصیل ایرانی غذای کاملا سالم و دوست داشتنیتمام ایرانیان عزیز     برای خرید دیزی سنگی کلیک کنیدI

آبگوشت مجلسی

مواد لازم برای چهار نفر

نخود-لوبیای سفید         روی هم رفته یک لیوان بزرگ

گوجه فرنگی                2 عدد بزرگ

پیاز پوست گرفته شده    2 عدد متوسط

فلفل سبز تازه                2 تا 3 عدد

نمک،فلفل و آبلیمو         به مقدار لازم

گوشت گوسفند با استخوان و چربی     500 گرم

سیب زمینی شسته شده با پوست   4 یا 5 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی         یك قاشق غذا خوری

سیر به دلخواه           یك حبه بزرگ

طرز تهیه آبگوشت

 نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس كنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به

همراه نخود و لوبیا، یك عدد از پیازها، یك حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید

و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه كنید .

( دقت كنید هنگامی كه گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمك و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود).اگر از دیزی سنگی استفاده

می كنید، توجه داشته باشید كه حتما از شعله پخش كن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده كنید . این ظرف زمان پخت را طولانی تر و

درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر می كند. بعد از حدود یك ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید.در تمام مراحل

پخت دقت كنید كه شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا

بریزید.پیازی كه اول به غذا اضافه كردید از ظرف خارج كنید و دور بیندازید. چربی گوشت را نیز از ظرف خارج كنید. به همراه یك عدد پیاز

باقیمانده خوب بكوبید.