سفره خانه بازرگان
ضلع شمال شرقی فلکه دوم صادقیه . ما بین بانک سرمایه و
گردشگری . پلاک ۲۳ . سفره خانه بازرگان .
برترین مشتریان فروشگاه کوهسنگی:
«دیزی» یکی از غذاهای
سنتی و پرطرفدار در بین ایرانیان سراسر کشور است.
غذایی چرب و سنگین و البته بسیار لذیذ
که از گوشت تازه گوسفند و
حبوبات در کنار گوجه، سیب زمینی، دمبه و ادویه های
مخصوصش تهیه میشود.
هنر درست کردن دیزی خوشمزه کار هر شخص و هر
رستورانی نیست
و باید کاربلد باشی تا بتوانی بهترین دیزی
سنگی را اماده کنی.
برای طبخ دیزی معمولا بهترین ظرف
سنگی یکنفره که استوانه ای شکل هست
استفاده میشود و در کنار نان سنگک، سبزی خوردن،
پیاز و پیازچه و انواع
ترشیجات نوش جان میشود.
لطفاً آب دهان خود را قورت دهید
و با ما همراه باشید تا در گزارشی بهترین دیزی سرا های
پایتخت را که از ظروف سنگی
برای طبخ دیزی استفاده میکنند
به شما عزیزان معرفی کنیم.
رستوران و سفره خانه سنتی بازرگان
دیزی سنگی های این رستوران
همراه با مخلفات فراوان و خوشمزه.
فضای سنتی و نوستالژیک این رستوران در کنار
ظروف سنگی و محیط پذیرایی سنتی حس خوب و دلنشینی
را به مشتری القا میکند