تفاوت دیزی مشهدی با شهر های دیگر آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای قدیمی مشهدی است
که در مشهد طرفداران بسیاری دارد و از گوشت، سیب زمینی،حبوبات و گوجه فرنگی تهیه می شود. ولی دیزی مشهدبا شهرهای دیگر کاملا متفاوت است و در ظرف های مخصوصیاز جنس سنگ طبخ می شود که به همین دلیل به آن دیزی سنگیگفته می شود.دلیل اصلی پخت دیزی در این نوع ظروفبر می گردد به حدیثی از حضرت رضا (ع). این غذا با نانسنگک، پیاز و ترشی سرو می شود و از غذاهای اصلی در رستورانهای ییلاقی و رستوران های سنتی مشهد می باشد.مواد لازم برای تهیه دیزی سنگی:گوشت گوسفندی با استخوان: ۱ کیلو گرم دنبه: ۳۰۰ گرم نخود(یا لپه): یک فنجان سرخالی- پیازمتوسط: یک عدد-رب گوجه فرنگی: یک قاشق -آب گوجه فرنگی: یک فنجانمغز لیمو عمانی: یک قاشق سوپخوری -سیب زمینی: ۵ عددنمک و فلفل: بهمقدار لازم طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی:طرز تهیه آبگوشت دیزی : دنبه و گوشت را پساز شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنیدتاطلایی رنگ شود. پیاز را درون روغن حیوانییا روغن دنبه سرخ نمایید و نخود (لپه) را که ازشب قبل خیس کرده اید را به پیاز اضافه کردهو آن را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده رابازردچوبه ، ۴ لیوان آب، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید.سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشتدیزی اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ الی ۶ عددسیب زمینى را پوست گرفته و با کمى فلفل، نمکو زردچوبه به غذا اضافه کنید. بعد هم آب گوجه فرنگیو رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و درآخر کار آبگوشت را با نان سنگک، دوغ، پیاز و سبزی خوردن میل کنیدنکته:بعضی از افراد مقداری لوبیا سفید هم در آن استفاده می کنندو مقدار کمی سیر نیز به آن اضافه می کنند. علت مهم خوش طعم شدن آبگوشت دیزی مشهداضافه کردن سبزی معطر مرزه در ده دقیقه آخرپخت میباشد.