طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر
برنامه آشپزی پخش از صدا و سیما با ظرف
دیزی سنگی کوهسنگی کلیک ، دانلود و تماشا کنید
راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر
کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir
☆ديزی سنتی☆
دیگچه های سنگی فروشگاه اینترنتی کوهسنگی زیر نظر سازمان
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری . همچنین اداره کل
بهداشت ، درمان و سلامت مشهد . با نام و برند کوهسنگی
تولیدمی شود
مواد لازم برای تهیه دیزی سنگی:
گوشت گوسفندی با استخوان: ۱ کیلو گرم دنبه: ۳۰۰ گرم نخود
(یا لپه): یک فنجان سرخالی- پیاز
متوسط: یک عدد-رب گوجه فرنگی: یک قاشق -آب گوجه فرنگی: یک فنجان
مغز لیمو عمانی: یک قاشق سوپخوری -سیب زمینی: ۵ عددنمک و فلفل: به
مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی:
طرز تهیه آبگوشت دیزی : دنبه و گوشت را پس
از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید
تاطلایی رنگ شود. پیاز را درون روغن حیوانی
یا روغن دنبه سرخ نمایید و نخود (لپه) را که از
شب قبل خیس کرده اید را به پیاز اضافه کرده
و آن را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را
بازردچوبه ، ۴ لیوان آب، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید.
سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت
دیزی اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ الی ۶ عدد
سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى فلفل، نمک
و زردچوبه به غذا اضافه کنید. بعد هم آب گوجه فرنگی
و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در
آخر کار آبگوشت را با نان سنگک، دوغ، پیاز و سبزی خوردن میل کنید
نکته:
بعضی از افراد مقداری لوبیا سفید هم در آن استفاده می کنند
و مقدار کمی سیر نیز به آن اضافه می کنند.
علت مهم خوش طعم شدن آبگوشت دیزی مشهد
اضافه کردن سبزی معطر مرزه در ده دقیقه آخر
پخت میباشد.