بهترین و کاربردیترین روش برای سلامت افراد جامعه ایجاد تعادل بین زندگی سنتی و مدرن است مقایسه ظروف سنگی با دیگر ظروف ،ظروف استیل سبب ورود سرب به غذا می شود و سرطان زا شناخته شده است. ظروف تفلون در تحقیقات جدید مطرح شده است که بدلیل تخریب لایه تفلون و ورود این لایه ها به غذا سرطان زا است. ظروف آلومینیوم سبب کم خونی، لرزش دست، آلزایمر و ضعف اعصاب می شود. ظروف لعاب دار نیز حاوی ترکیبات سرب بوده و سرب آن از طریق غذا وارد بدن می شود که مضر شناخته شده است. بهترین ظروف برای طبخ غذا ظروف سنگی و در درجه بعد ظروف مسی است. تاثیر جنس ظروف و لوازم آشپزی در سلامتی و طعم غذا ظرف هایی که تقریبا همه ما میشناسیم مس ، تفلون ، استیل ، چدن ( که در بازار امروز ما الآن دو نوع هستش ، چدن هایی که الآن تو بازار ماست به اسم چدن ، روش چند لایه تفلون نچسب می زنن و با تفلون فرقی نداره ، البته یه سری نوع هاش هست که می گن طبیعیه و اگر خورده بشه همون جور دفع میشه و ج ذب نمیشه و اما چدن اصل با لایه لعاب یا سرامیک یا چدن حرارت دیده روش که قیمت هاش فوق العاده گرونه و وزنش هم فوق العاده زیاده مثلا یه قابلمه کوچیکش 6 کیلو هستش حدود 200 تومان ، مغازه های فروشش هم خاصه که بهترین نوعش هم روسی و فرانسوی هستش ) سفالی ،لعابی ،چینی ، بلورین یاپیرکس ، ملامین ، آلمینیوم و روی ، چوبی ، پلاستیک. ظروف طلا و نقره هم هست نکات مفید در آشپزی حالا یه ظرف بسیار عالیییییی
ظروف سنگی
ظروف سنگی یکی از بهترین ظرف ها برای تهیه غذاهاست. که با مواد غذایی نیز ترکیب نمی شود.. که متاسفانه امروزه خیلی کم از آن ها استفاده میشه... با ظروف سنگی می توان بهترین غذا ها را طبخ کرد خصوصا غذاهای گوشتی مانند انواع خورشت و آبگوشت ... و غذا با حرارت ملایم طبخ می شود. برای بیشتر کردن عمر این ظروف ابتدا باید آماده سازی یا آبندی با راه روش صحیح خودش انجام بشه این هم روش آماده سازی صحیح ابتدا ظرف را با 250 گرم دنبه و یا روغن تمام سطوح آن را کاملا چرب نمایید مدت دو روز در گوشه ای بگذارید بماند تمیز بشورید و خشک کنید اکنون دیگ سنگی شما آماد است دیگ سنگی را مستقیما روی شعله خیلی خیلی کم قرار دهید و نکته ی آخر آب غذا را به گونه ایی تنظیم کنید که نیاز مجدد به اضافه کردن آب نداشته باشید این کار باعث می شود غذا طعم و مزه ی خود را از دست ندهد... دوستان این ظرف رو حتمااااا امتحان کنید هر چند بسیار کمیاب هست و در کمتر شهری این ظروف یافت میشه عصاره گوشت رو به خورد خود گوشت میده واقعاااااا عالیه توجه دوستان عزیز...به گفته یکی ازپزشکان بزرگ کشور یکی از دلایل ضعف جنسی جوانان روی برگرداندن از غذاهای سنتی مخصوصا ابگوشت(که بهترین خوراک برای باروری میباشد)است که این غذاها با شیوه پخت سنتی خیلی بهتر از پیشنهادهای مختلف اما باارزش غذایی کمترمیباشد...