گوشت کوب چوبی سه

    10,000 تومان

    مدعی نیستیم بهترینیم بلکه مفتخریم بهترین ها ما را برگزیده اند و کیفیت اتفاقی نیست .

    مشخصات را کلیک و ابعاد محصول را مطالعه نمایید . توضیحات اجمالی محصول :

    گوشکوب چوب گردو تولیدی کوهسنگیی از تمام استاندارد های لازم  بهداشتی ، کیفیتی و زیبایی  در طراحی برخوردار می باشد  . گوشکوب چوب گردو تولیدی کوهسنگی را بسیاری از رستوران های سنتی هتل ها ، باغ رستوران و سرای سنتی ها  و سفره خانه های پایتخت و حتی دیگر استانها و شهرستان ها خریداری و احساس رضایت و خرسندی نموده اند. گوشکوب از وسایل آشپزی مناسب برای له کردن مواد غذایی به ویژه آبگوشت است . در ایران برای کوبیدن مواد موجود در آبگوشت ، دیزی ، گوشت ، نخود و  آب کاربرد دارد . گوشکوب انواع چوبی ، پلاستیکی وآلومینیومی دارد . نسبت به نوع غذا ، اندازه حجم گوشکوب نیز تغییر می کند. گوشکوبی که برای دیزی بکار گرفته میشودگاه دیزی کوب نامیده میشود و تا حدی کوچک تر از گوشکوبی است که برای دیگر موارد استفاده میشود. در تولیدی کوهسنگی از چوب گردو برای تولید این گوشتکوب  استفاده می شود .

    فیلم طول اندازه و شکل زیبایی گوشکوب اینجا را کلیک و ببینید

    تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.

    بررسی خود را بنویسید

    گوشت کوب چوبی سه

    گوشت کوب چوبی سه

    مدعی نیستیم بهترینیم بلکه مفتخریم بهترین ها ما را برگزیده اند و کیفیت اتفاقی نیست .

    بررسی خود را بنویسید

    محصولات مرتبط

    تنظیمات نما

    تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد