نکته: نوع ظرف برای طبخ خورش کنگر و یا هر نوع غذای خورشتی بسیار مهم است پیشنهاد میکنیم حتما حتما از ظرف دیزی سنگی

برای طبخ این نوع غذاها و بسیار مفید هم می باشد استفاده کنید  تا طعم واقعی غذایتان  رو احساس کنید.

 راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسرکشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

فروشگاه اینترنتی کوهسنگی دراین بخش شما عزیزان را باطرزتهیه خورش کنگر آشنا میکند،طبخ این خورش در دیزی سنگی بسیار فوق‌العاده

است که طعم واقعی کنگر درآن احساس میشود،خورش کنگر یک نوع از دهها خورش های اصیل ایرانی است. در طبخ این خورش از کنگر پیاز

سرخ شده گوشت قرمز رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی رنده شده نعنا و جعفری آب غوره و ادویه جات استفاده می شود. بعضی ها در طبخ خورش

قیمه از کنگر هم استفاده می کنند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 طرز تهیه خورش کنگر

 کنگر,خورش کنگر

 خورش کنگر,طرز تهیه خورش کنگر,طرز تهیه خورش کنگر با مرغ,طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه,طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی,طرز پخت

خورش کنگر,آموزش پخت خورشت کنگر,روش تهیه خورش کنگر,انواع خورش,انواع خورشت,انواع قلیه

 طرز تهیه خورش کنگر

 مواد لازم:

 یک کیلو کنگر

یک کیلو گوشت ران یا ماهیچه گوسفند

نیم کیلو نعنا و جعفری

3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده

یک استکان آب نارنج یا آبلیمو

یک دوم قاشق غذاخوری زعفران ساییده

به قدر کافی نمک و فلفل

طرز تهیه:

گوشت را چند تکه کرده، می شوییم. آن را با کمی روغن تفت می دهیم و با 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم تا بپزد.

 تیغهای کنگر را پس از پاک کردن با قیچی برمی داریم و به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم. بعد آن را با 3 قاشق غذاخوری روغن کمی تفت

داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم، تا با کنگر کمی سرخ شود.زعفران حل شده ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم

تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می کشیم.امیدواریم با تهیه این غذای

خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

                                                              نـوش جان