طرح توجیهی رستوران سنتی

طرح توجیهی رستوران سنتی

Wednesday, Nov 02, 2016 طراحی و باز سازی کامل سنتی

 طرح توجیهی رستوران سنتی

   

                         طرح توجیهی سفره خانه سنتی



        توضيحات

رستوران سنتی یا به قولی سفره‌خانه‌ها دسته‌ای از رستوران‌ها هستند

که طرف داران خاص خود را دارند.

امروزه اکثر کسانی که در شهرها و کلان‌شهرها زندگی می‌کنند دیگر

تمایل چندانی به زرق‌و برق وسایل صنعتی ندارند، این لوازم بیشتر ما

را به یاد دفتر کارمان، ساختمان اداره و شرکت وزندگی ماشینی و

اضطراب ناشی از آن می‌اندازد که همه‌روزه برای ما تکرار می‌شوند.

به همین جهت است که ما سعی می‌کنیم به بهانه‌های مختلف حتی به

بهانه غذا خوردن مدتی هرچند کوتاه خودمان را از این محیط دور

کنیم.

سفره‌خانه‌ها به خاطر ایجاد فضایی سنتی و دل‌نشین و راحتی در

طرز نشستن روی تخت و کلاً فضای غیررسمی و غیر اداری برای

بیشتر مردم دل‌چسب‌ترند. از دیگر مزایای رستوران‌های

سنتی امکان نشستن به‌صورت طولانی‌مدت است که به همراه آرامش

فضای موجود و شیوه پذیرایی، لذت غذا خوردن را دوچندان می‌کند.

چنانچه مایل به احداث رستوران به‌صورت سنتی هستید این مژده را

به شما می‌دهم که دست شما باز است و می‌توانید باکمی خلاقیت

مثلاً اجرای موزیک زنده یا پرده‌خوانی و ... خاطره

به‌یادماندنی در ذهن مشتریانتان بسازید طوری که حتی سال‌ها از این

خاطره صحبت کنند. طرح توجیهی رستوران سنتی

طرح توجیهی احداث سفره‌خانه سنتی دارای چند بخش است که در

ادامه مختصری از آن را آورده‌ام

بخش اول

شامل حیاط و باغ و محوطه است.

هیچ‌چیز مانند خوردن شام و ناهار کنار آب و زیر درختان یا درون

آلاچیق نیست، مخصوصاً در فصل تابستان می‌توانید تخت‌های چوبی

را باسلیقه خودتان زیر درختان گذاشته و محیط

دل‌نشینی را به را ی مشتریان فراهم کنید همچنین می‌توانید نانوایی

مربوط به مجموعه را درون حیاط بنا کنید تا نان داغ در دسترس

مشتریان باشد.

بخش دوم شامل سالن‌ها و لژ خانوادگی است، در این بخش که

به‌صورت زمستانی و تابستانی قابل‌استفاده است می‌توانید فضای

مناسبی را برای مشتریانتان فراهم کنید، می‌توانید با قرار

دادن بوفه و فراهم کردن انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم درون سالن

موجبات راحتی هر چه بیشتر مشتریانتان را فراهم کنید. اگر قصد

اجرای موزیک زنده رادارید می‌توانید فضایی را در سالن به این کار

اختصاص دهید قابل‌ذکر است نحوه چیدمان و تزئین سالن و استفاده

از کارکنان باتجربه می‌تواند تأثیر بسزایی در کار شما داشته باشد.

سومین بخش: بخش مربوط به آشپزخانه و انبارهای سفره‌خانه است.

تمامی انبارها و نمازخانه و سرویس بهداشتی و خوابگاه کارمندان و

تجهیزات موردنیاز در این بخش قرار می‌گیرد.

مکان موردنظر شما برای سفره‌خانه بهتر است مشرف‌به یک منظره

طبیعی جذاب باشد و اگر این چین نیست بهتر است خودتان

دست‌به‌کار شوید و محیط مناسب و آرامی را برای

مراجعه‌کنندگان فراهم کنید

طرح توجیهی سفره خانه

طرحی که پیش رودارید شامل سفره‌خانه سنتی برای صرف صبحانه،

ناهار و شام انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم است و وجود محلی

مناسب جهت ارایه صنایع دستی کشورمان به مشتریان داخلی و

خارجی خالی از لطف نیست

1-عنوان فعاليت:

رستوران سنتی سایت

2-ظرفيت :

 مشتری در سال

3-مجري طرح:

ایرج گل مزرجی

4-محل اجرا :


5-اشتغال طرح :

21 نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

000000

7-سرمايه گذاري کل طرح :

0000000

8-ميزان زمين طرح :

00000

9-ميزان زمين بنا :

0000متر

10-ميزان تسهيلات مورد نياز :

00000

11-نوع تسهيلات :

وام

12-نقطه سربه سر توليد :

0000

13-مدت برگشت سرمايه :0000
14-نرخ بازدهي سرمايه :0000

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد