رستوران سنتی بازرگان

رستوران سنتی بازرگان

Wednesday, Nov 02, 2016 برترین و بهترین رستوران ها

سفره خانه بازرگان

ضلع شمال شرقی فلکه دوم صادقیه . ما بین بانک سرمایه و

گردشگری . پلاک ۲۳ . سفره خانه بازرگان . 

برترین مشتریان فروشگاه کوهسنگی:

«دیزی» یکی از غذاهای 

سنتی و پرطرفدار در بین ایرانیان سراسر کشور است.

غذایی چرب و سنگین و البته بسیار لذیذ

که از گوشت تازه گوسفند و 

حبوبات در کنار گوجه، سیب زمینی، دمبه و ادویه های 

مخصوصش تهیه می‌شود.

 

هنر درست کردن دیزی خوشمزه کار هر شخص و هر 

رستورانی نیست

     و باید کاربلد باشی تا بتوانی بهترین دیزی 

سنگی را  اماده کنی.

  برای طبخ دیزی معمولا بهترین ظرف 

سنگی یکنفره که  استوانه ای شکل هست

 استفاده می‌شود و در کنار نان سنگک، سبزی خوردن،

پیاز و پیازچه و انواع 

ترشیجات نوش جان میشود.

لطفاً آب دهان خود را قورت دهید

  و با ما همراه باشید تا در گزارشی بهترین دیزی سرا های 

پایتخت را که از ظروف سنگی

برای طبخ دیزی استفاده میکنند 

به شما عزیزان معرفی کنیم.

      رستوران و سفره خانه سنتی بازرگان

دیزی سنگی های این رستوران

 همراه با مخلفات فراوان و خوشمزه.

فضای سنتی و نوستالژیک این رستوران در کنار 

ظروف سنگی  و محیط پذیرایی سنتی حس خوب و دلنشینی 

را به مشتری القا میکند

 جهت مشاهده و خرید  ظرف دیزی سنگی اینجا را کلیک کنید 

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد