دیزی سنگی مشهد

دیزی سنگی مشهد

Wednesday, Nov 02, 2016 آشپزی با دیزی سنگی

 

            دیزی آبگوشت

غذای سنتی و اصیل ایرانی غذای کاملا سالم و دوست داشتنی

تمام ایرانیان عزیز     برای خرید دیزی سنگی کلیک کنید

راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر

 کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

                                 ☆ديزی سنتی☆

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی مشهدی و تفاوت آبگوشت

دیزی مشهدی با شهر های دیگر

بزرگترین تولید کننده ظروف دیزی سنگی در مشهد برند و نامی آشنا برای همه تولیدی کوهسنگی فروشگاه اصلی کوهسنگی www.kuhsangi.ir کوهسنگی نامی آشنا برای همه

 آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای قدیمی مشهدی است

که در مشهد طرفداران بسیاری دارد و از گوشت، سیب زمینی،

حبوبات و گوجه فرنگی تهیه می شود. ولی دیزی مشهد

با شهرهای دیگر کاملا متفاوت است و در ظرف های مخصوصی

از جنس سنگ طبخ می شود که به همین دلیل به آن دیزی سنگی

گفته می شود.  دلیل  اصلی پخت دیزی در این نوع ظروف

بر می گردد به حدیثی از حضرت رضا (ع). این غذا با نان

سنگک، پیاز و ترشی سرو می شود و از غذاهای اصلی در رستوران

های ییلاقی و رستوران های سنتی مشهد می باشد.

مواد لازم برای تهیه دیزی سنگی:

گوشت گوسفندی با استخوان: ۱ کیلو گرم دنبه: ۳۰۰ گرم نخود

(یا لپه): یک فنجان سرخالی- پیاز

متوسط: یک عدد-رب گوجه فرنگی: یک قاشق -آب گوجه فرنگی: یک فنجان

مغز لیمو عمانی: یک قاشق سوپخوری -سیب زمینی: ۵ عددنمک و فلفل: به

مقدار لازم

 

 طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی: 

طرز تهیه آبگوشت دیزی : دنبه و گوشت را پس

از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید

تاطلایی رنگ شود. پیاز را درون روغن حیوانی

یا روغن دنبه سرخ نمایید و نخود (لپه) را که از

شب قبل خیس کرده اید را به پیاز اضافه کرده

و آن را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را

بازردچوبه ، ۴ لیوان آب، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید.

سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت

دیزی اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ الی ۶ عدد

سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى فلفل، نمک

و زردچوبه به غذا اضافه کنید. بعد هم آب گوجه فرنگی

و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در

آخر کار آبگوشت را با نان سنگک، دوغ، پیاز و سبزی خوردن میل کنید

نکته:

بعضی از افراد مقداری لوبیا سفید هم در آن استفاده می کنند

و مقدار کمی سیر نیز به آن اضافه می کنند.        

علت مهم خوش طعم شدن آبگوشت دیزی مشهد

اضافه کردن سبزی معطر مرزه در ده دقیقه آخر

پخت میباشد. 

 

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد