طرز تهیه آبگوشت مجلسی

طرز تهیه آبگوشت مجلسی

Wednesday, Nov 02, 2016 آشپزی با دیزی سنگی

راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر

 کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

                                            ☆ديزی سنتی☆

غذای سنتی و اصیل ایرانی غذای کاملا سالم و دوست داشتنی

تمام ایرانیان عزیز     برای خرید دیزی سنگی کلیک کنیدI
 
                                                   آبگوشت مجلسی
 
                                                     مواد لازم برای چهار نفر
نخود-لوبیای سفید         روی هم رفته یک لیوان بزرگ
گوجه فرنگی                2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده    2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه                2 تا 3 عدد
نمک،فلفل و آبلیمو         به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی     500 گرم
سیب زمینی شسته شده با پوست   4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی         یك قاشق غذا خوری
سیر به دلخواه           یك حبه بزرگ
 
 
 
طرز تهیه آبگوشت
 
 نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس كنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به
 
همراه نخود و لوبیا، یك عدد از پیازها، یك حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید
 
و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه كنید .
 
( دقت كنید هنگامی كه گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمك و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود).اگر از دیزی سنگی استفاده

می كنید، توجه داشته باشید كه حتما از شعله پخش كن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده كنید . این ظرف زمان پخت را طولانی تر و

درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر می كند. بعد از حدود یك ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید.در تمام مراحل

پخت دقت كنید كه شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا

بریزید.پیازی كه اول به غذا اضافه كردید از ظرف خارج كنید و دور بیندازید. چربی گوشت را نیز از ظرف خارج كنید. به همراه یك عدد پیاز

باقیمانده خوب بكوبید.
 

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد