طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر

طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر

Wednesday, Nov 02, 2016 آشپزی با دیزی سنگی

طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر

برنامه آشپزی پخش از صدا و سیما با ظرف

 دیزی سنگی  کوهسنگی کلیک ، دانلود و تماشا کنید

راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر

 کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

                                       ☆ديزی سنتی☆ 

 

دیگچه های سنگی فروشگاه اینترنتی کوهسنگی زیر نظر سازمان 

میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری . همچنین اداره کل

بهداشت ، درمان و سلامت  مشهد . با نام و برند کوهسنگی

تولیدمی شود       


 

مواد لازم برای تهیه دیزی سنگی:

 


 

گوشت گوسفندی با استخوان: ۱ کیلو گرم دنبه: ۳۰۰ گرم نخود

 


 

(یا لپه): یک فنجان سرخالی- پیاز

 


 

متوسط: یک عدد-رب گوجه فرنگی: یک قاشق -آب گوجه فرنگی: یک فنجان

 


 

مغز لیمو عمانی: یک قاشق سوپخوری -سیب زمینی: ۵ عددنمک و فلفل: به

 


 

مقدار لازم

 


 

 

 

 طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی:

 

 

 

طرز تهیه آبگوشت دیزی : دنبه و گوشت را پس

 


 

از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید

 


 

تاطلایی رنگ شود. پیاز را درون روغن حیوانی

 


 

یا روغن دنبه سرخ نمایید و نخود (لپه) را که از

 


 

شب قبل خیس کرده اید را به پیاز اضافه کرده

 


 

و آن را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را

 


 

بازردچوبه ، ۴ لیوان آب، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید.

 


 

سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت

 


 

دیزی اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ الی ۶ عدد

 


 

سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى فلفل، نمک

 


 

و زردچوبه به غذا اضافه کنید. بعد هم آب گوجه فرنگی

 


 

و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در

 


 

آخر کار آبگوشت را با نان سنگک، دوغ، پیاز و سبزی خوردن میل کنید

 


 

نکته:

 


 

بعضی از افراد مقداری لوبیا سفید هم در آن استفاده می کنند

 


 

و مقدار کمی سیر نیز به آن اضافه می کنند.        

 


 

علت مهم خوش طعم شدن آبگوشت دیزی مشهد

 


 

اضافه کردن سبزی معطر مرزه در ده دقیقه آخر

 


 

پخت میباشد.      

 

 

 

 

 

 

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد