خورشت فسنجان با ظرف سنگی

خورشت فسنجان با ظرف سنگی

Wednesday, Nov 02, 2016 آشپزی با دیزی سنگی

نکته: نوع ظرف برای طبخ فسنجان و یا هر نوع غذای خورشتی

بسیار مهم است پیشنهاد میکنیم حتما حتما از ظرف دیزی سنگی

برای طبخ این نوع غذاها و بسیار مفید هم می باشد استفاده

کنید  تا طعم واقعی غذایتان  رو احساس کنید.

راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر

 کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

                            

خورش فسنجان با مرغ

 گردو 400 گرم  .  مرغ 4 تکه  .  پیاز 1 عدد  .  برگ بو 2 عدد

رب انار 5 قاشق غذاخوری  .  شکر 3 قاشق غذاخوری  .

نمک.فلفل.زردچوبه به مقدار لازم

 فسنجون

طرز تهیه : گردوها را درهاون سنگی آسیاب کنید ، درون دیگ سنگی مقداری آب سرد بریزید و

گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید ،

پس از اینکه آب جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2 –

3 ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتد.

فسنجون

پیاز را ریز کنید و بهمراه تکه های مرغ درون قابلمه ای جداگانه بریزید ،

کمی روغن بریزید ، فلفل ، نمک ، زردچوبه و برگ بوها را اضافه کنید و با

حرارت ملایم تفت دهید ، پس از اینکه مرغ کمی سرخ شد 2 لیوان اب

اضافه کنید و 1 ساعت با حرارت ملایم بگذارید مرغ نیم پز شود.

 فسنجون

پس از پخت گردوها و زمانی که به روغن افتاد میتوانید رب انار را

اضافه کنید ( رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای

ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد ) سپس شکر ، کمی نمک و

مرغ پخته را اضافه کنید و حدود 2 ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با

حرارت ملایم بجوشد ، پس از این مدت زمان فسنجان را در ظرف بریزید

و همراه با برنج سرو کنید.

نکته ها : حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها

شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود ، اب را از همان ابتدای

کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید ؛ مقدار

استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر

ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید ، فسنجان نیاز به

روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان

روغن گردوست.

میتوانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید ، در

اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت

قلقلی را با خورش سرو کنید ، در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو

از 1 قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به

خورش تان اضافه کنید.

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد