آش شله قلمکار با ظرف سنگی

آش شله قلمکار با ظرف سنگی

Wednesday, Nov 02, 2016 آشپزی با دیزی سنگی

نکته: نوع ظرف برای طبخ آش هاو یا هر نوع غذای خورشتی

بسیار مهم است پیشنهاد میکنیم حتما حتما از ظرف دیزی سنگی

برای طبخ این نوع غذاها و بسیار مفید هم می باشد استفاده

کنید  تا طعم واقعی غذایتان  رو احساس کنید.

 

راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر

 کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

طرز تهیه آش شله قلمکار

 دراین بخش میخواهیم شماعزیزان را با پخت آش خوشمزه و

معروف (آش شعله قلمکار) را در دیزی سنگی که خواص این آش

چند برابرمیشودراآشنا کنیم... 

آش شله قلمکار

 مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر

 گوشت

0/5 کیلو

سبزی آش 1 کیلو

عدس 1 استکان

نخود

نصف استکان

لوبیا سفید

نصف استکان

برنج

2 استکان

پیاز 2 عدد

نمک به میزان کافی

فلفل به میزان کافی

زردچوبه به میزان کافی

                                      طرز تهیه

حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده

و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را

خرد کنید .

وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس

پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی

وحرارت آن کم باشد ومدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط

شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش

را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید . 

نوش جان 

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد