روش خوشمزه شدن دیزی سنگی

روش خوشمزه شدن دیزی سنگی

Wednesday, Nov 02, 2016 آشپزی با دیزی سنگی

نکته: نوع ظرف برای طبخ ابگوشت یا دیزی بسیار مهم است

پیشنهاد میکنیم حتما حتما از ظرف دیزی سنگی برای طبخ

غذای سنتی و بسیار مفید ابگوشت استفاده کنید تا طعم واقعی

آبگوشت یا دیزی رو احساس کنید.

 

راهنما:مرکز خرید ظروف دیزی سنگی مشهد ارسال به سراسر

کشور و تحویل درب منزل کلیک کنیدwww.kuhsangi.ir

رازهای خوشمزه شدن دیزی                 روش تهیه آبگوشت سنتی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.

بنابراین در این مطلب دستور تهیه و چگونگی خوشمزه شدن و نکات

پخت آن را شرح می دهیم.

مواد لازم برای چهار نفر:

نخود-لوبیای سفید         روی هم رفته یک لیوان بزرگ

گوجه فرنگی                2 عدد بزرگ

پیاز پوست گرفته شده    2 عدد متوسط

فلفل سبز تازه                2 تا 3 عدد

نمک،فلفل و آبلیمو         به مقدار لازم

گوشت گوسفند با استخوان و چربی     500 گرم

سیب زمینی شسته شده با پوست   4 یا 5 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی         یك قاشق غذا خوری

سیر به دلخواه           یك حبه بزرگ                     

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده

نخود و لوبیا ) خیس كنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه

نخود و لوبیا، یك عدد از پیازها، یك حبه سیر و گوجه فرنگی ها که

هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و

شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه كنید . ( دقت

كنید هنگامی كه گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمك و ادویه نزنید چون

باعث دیرپز شدن گوشت می شود)

اگر از ظرف دیزی سنگی استفاده می كنید، توجه داشته باشید كه حتما از

شعله پخش كن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده كنید . این

ظرف زمان  پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا

را جا افتاده تر می كند. بعد از حدود یك ساعت و نیم فلفل سبز ها را به

دیزی بیفزائید.

در تمام مراحل پخت دقت كنید كه شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا

بیفتد . یك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست

داخل غذا بریزید.

پیازی كه اول به غذا اضافه كردید از ظرف خارج كنید و دور بیندازید.

چربی گوشت را نیز از ظرف خارج كنید. به همراه یك عدد پیاز باقیمانده

خوب بكوبید.

نکته: می توانید اول پیاز باقیمانده را ریز رنده كنید بعد چربی را بكوبید

و با هم مخلوط كنید ) و داخل غذا بریزید . در این مرحله كه گوشت و

نخود – لوبیا نرم و پخته شده اند، نمك و فلفل سیاه را به میزان دلخواه

به غذا اضافه كنید.

در صورتی كه غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت میتوانید از یك قاشق

غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در كمی روغن ، داخل غذا استفاده

كنید. 

نکته: سرخ كردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بین بردن بوی

خامی رب و همچنین بهتر كردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ كردن رب

یك قاشق چایخوری زعفران دم كرده هم به آن بیفزایید نتیجه بهتری می

گیرید.

این غذا هر چه زمان پختش طولانی تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و

خوش رنگ تر می شود.

معمولا این غذا را با آب زیاد درست می كنند و بهتر است اول كار به

اندازه كافی در ظرف آب بریزید كه مزه غذا در اثر اضافه كردن چند

مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد.

فراموش نكنید كه آبلیمو را هنگام سرو  غذا، داخل ظرف بریزید؛ در غیر

این صورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ می شود.

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد