خواص شگفت انگیز کشمش قوچان

خواص شگفت انگیز کشمش قوچان

Wednesday, Nov 02, 2016 سلامت و پزشکی

کشمش قوچان یکی از پر طرفدارترین کشمش های سراسر جهان میباشد

 کشمش شهرستان قوچان به دلیل داشتن تاکستانهای حاصل خیز از دیر

باز تاکنون بسیار معروف بوده است انواع کشمش در شهرستان قوچان با

قیمت مناسب عرضه می شود.

بزرگترین فروشگاه کشمش قوچان کلیک کنید و ببینید

محصولات این منطقه از کیفیت بالایی برخوردارند . در تولید انگور از

کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات به میزان بسیار کمی استفاده شده

است به همین دلیل جزء محصولات ارگانیک و سالم می باشد . 96 درصد

انگور شهرستان قوچان به کشمش بی دانه و 4 درصد دیگر به انواع

دیگری مثل عسگری،خلیلی ، یاقوتی و... تبدیل می شود.کیفیت انگور و

کشمش قوچان به اندازه ای بالاست که مورد توجه تجار و بازرگانان

بسیاری قرار گرفته و جایگاه ویژه ای را در صادرات این محصول به خود

اختصاص داده است.

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به

وجود آمده است.

 ۱- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال

یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن

کشمش بسیار مفید می باشد.

 ۲- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی

جلوگیری می کند.

 ۳- کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش

مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی

بسیار مفید است.

 ۴- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.

 ۵- کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی

ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه

خشک از فساد دندان جلوگیری می کند... کشمش برای سلامت دندان و

لثه بسیار مفید می باشد.

 ۶- کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و

ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش

موجود است

 ۷- کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود

۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۴-۲ میلی گرم

آهن دارد.

 ۸- کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی

می باشد.

 ۹- فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر

معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.

 ۱۰- کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار

فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.

 ۱۱- آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.

 ۱۲- کشمش از سرطان جلوگیری می کند.

 ۱۳- کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث

کاهش بیماری قلبی می گردد.

 ۱۴- اگر به مدت ۴ هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در

خون افزایش و کلسترول بد( LDL) کاهش می یابد.

 ۱۵- کشمش موجب کاهش استرس می گردد.

 ۱۶- این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.

 ۱۷- کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود. برای

جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید، ۶-۵ عدد کشمش را خیس کنید و

بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید...

 ۱۸- تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش،

حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را

از آسیب حفظ می کنند.

 ۱۹- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، دارای خاصیت مصرف سریع

انرژی و کاهش وزن نیز می باشد.

 ۲۰- کشمش مانند هویج، برای سلامتی چشم نیز خوب است.

 ۲۱- کشمش باعث تقویت اعصاب می شود.

 ۲۲- کشمش، سستی و رخوت را از بدن دور می کند.

 ۲۳- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنید..

 ۲۴- کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می گردد.

 ۲۵- کشمش، دهان را خوشبو می کند. 

۲۶- کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند.

 پس از همین حالا، کشمش را به ماست یا سالاد خود اضافه کنید و از

خوردن آن لذت برید

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد