آماده سازی یا آبندی دیگ سنگی

آماده سازی یا آبندی دیگ سنگی

Wednesday, Nov 02, 2016 آشپزی با دیزی سنگی
توجه                                                        توجه                                                                       توجه       
 فروشگاه آنلاین کوهسنگی (فروشگاه اصلی) هیچ مسئولیتی در خصوص خرید مشتریان از فروشگاههای آنلاین متفرقه که با سوء استفاده از نام و برند کوهسنگی مبادله ای را انجام داده اند نمی پذیرد و از پاسخ به تلفن آن دسته از مشتریان معذوریم  فروشگاه و تولیدی اصلی کوهسنگی با آدرس وب سایت www.kuhsangi.ir می باشد
راهنما: آموزش راه اندازی یا ابندی اولیه ظروف دیزی سنگی از اصلی ترین فروشگاه آنلاین کوهسنگیwww.kuhsangi.ir آموزش آبندی یا راه اندازی اولیه ظروف دیزی سنگی
نکته اول : هیچ کدام از ظروف دیزی سنگی در ابتدا سیاه رنگ نیستند ، ظروف دیزی سنگی  زمانی سیاه رنگ میشوند که آبندی یا اماده سازی شده باشند و یا حداقل یک بار غذا طبخ شده باشد با این ظروف.  تمام ظروف سنگی بعداز ابندی و یا حتی یک بار استفاده سیاه رنگ خواهند شد . بسیاری از هموطنان فکر می کنند دیگهای سنگی دو نوع  هستند . سیاه رنگ و طوسی رنگ .که این موضوع گاها باعث  سوءاستفاده بعضی از کسبه های سود جو می شود تا با حربه به اصل و غیر اصل بودن آن اشاره کنند .
تمام ظروف دیگ و دیزی سنگی برای پخت و پز غذاهای آبدار مانند انواع  آبگوشت خورش .سوپ،آش و.. استفاده میشود .
هنگام خرید از فروشگاه های آنلاین متفرقه که زیر نظر  فروشگاه آنلاین کوهسنگی نیستند و از برند کوهسنگی سو استفاده می کنند حتما دقت کنید.(آدرس فروشگاه اصلی کوهسنگی    www.kuhsangi.ir )
1 _ ابتدا خاک سنگ باز مانده از تراش، داخل و بیرون سنگ دیزی را با دستمال کاملا خشک تمیز کنید و آن نشویید
2 _ تمام سطوح داخل. بیرون و درب ظروف سنگ دیزی را با روغن دنبه و یا روغن مایع و یا روغن  جامد کاملا چرب کنید 
3 _ظرف سنگ دیزی را بعداز چرب مال کردن بگذارید گوشه ای تا یک روز  بماند
4 _ﺑﻌﺪ ﺍﺯ یک روز ظرف دیزی سنگی ﺭﺍ با ابر و مایع کاملا تمیز  ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ .
5 _ اکنون  ظرف دیزی سنگی شما برای طبخ غذا کاملا آماده ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ . استفاده کنید و از غذاهای لذیذ و مقوی ظروف دیزی سنگی بهره‌مند شوید
نکته دوم : ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ .ﻫﻨﮕﺎﻡ ﭘﺨﺖ ﻭ ﭘﺰ ﺑﺎ ظرف دیزیﺳﻨﮕﯽ، 
۱_ سرخ کردنی کاملا ممنوع.               
۲_ فقط غذاهای آبدار  شعله گاز بسیار کم و ﻫﯿچﮔﺎﻩ ﻧﺒﺎﯾﺪ.ﺁﺏ داخل ظرف کم و خشک شود و اگر کم شد آب سرد نریزید . آب ولرم یا جوش بریزید .
راهنما: تنها فروشگاه کاملا معتبر و پاسخگوی شبانه روزی تماس های مشتریان خود در خصوص ظروف دیزی سنگی، فروشگاه اصلی کوهسنگی با آدرس www.kuhsangi.ir . می باشد. فروشگاه آنلاین کوهسنگی (فروشگاه اصلی) هیچ مسئولیتی در خصوص خرید مشتریان از فروشگاههای آنلاین متفرقه که با سوء استفاده از نام و برند کوهسنگی مبادله ای را انجام داده اند نمی پذیرد و از پاسخ به تلفن آن دسته از مشتریان معذوریم

Leave Your Comment

تنظیمات نما

تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد