کباب پز گازی رومیزی

    1,850,000 تومان

    مدعی نیستیم که بهترینیم بلکه مفتخریم که بهترین ها ما را برگزیده اند وکیفیت اتفاقی نیست.

    کباب پز گازی  باربیکیو با اتصال به گاز شهری و یا کپسول گاز مایع امکان تهیه انواع کباب با پخت عالی را برای شما فراهم می آورد. کار با کباب پزهای گازی بسیار ساده تر از منقل است، البته رنج قیمت این کباب پزها بسیار بالاست. بعد از کار کردن با این مدل کباب پز به خوبی باید آن را تمیز کنید زیرا اثر چربی جامانده از کباب اثر نامطلوبی در دراز مدت ایجاد می کند

    کباب‌پز وسیله‌ای برای پخت و پز است که در آن گرما به‌طور مستقیم از زیر به ماده غذایی به‌ویژه انواع گوشت داده می‌شود. کباب‌پزها معمولاً زغالی یا گازی هستند. پختن مواد غذایی به‌سیخ‌کشیده‌شده بر روی زغال داغ یا میله‌های برقی را باربیکیو یاکباب کردن سیخی می‌نامند. به‌طور کل باربیکیو (به انگلیسی: Barbecue ,barbeque ,Bar-B-Q یا BBQ) روشی از روش‌های پخت است که از قرار دادن مواد غذایی عمدتاً گوشت بر روی حرارت یا آتش و معمولاً در فضای باز ایجاد می‌شود. در روش باربیکیو از زغال، چوب، اجاق گاز برقی و گازی به عنوان منبع تأمین حرارت استفاده می‌کنند. معمولاً گوشت پیش از قرار گرفتن در باربیکیو باید در ماده‌ای مثل آبلیمو و نظایر آن خوابانده شود یا اینکه لایه‌ای از موادی خاص مثل ادویه‌جات گوناگون یا سس بر روی آن کشیده شود. غذای مورد علاقه خیلی از ایرانی ها كباب است. همین موضوع بهانه خوبی است تا در مورد این غذای لذیذ ایرانی بیشتر بدانید، با تاریخچه كباب و كباب‌خورهای تاریخ آشنا شوید و به این غذای ایرانی بیشتر افتخار كنید. اصلا خوردن چلوكباب نمادی از ایرانی بودن ماست و هر كجای دنیا هم برویم باز طعم چلوكباب با كره، سماق، پیاز و گوجه‌های كبابی زیر زبان‌مان است.  بوی كباب همیشه آدم را بدجوری وسوسه می‌كند و كمتر كسی می‌تواند از این غذای خوشمزه دل بكند. رستوران‌های مختلف و مشهوری هستند كه كباب‌های درجه یك هم تحویل‌تان می‌دهند اما در خانه هم می‌توانید با تهیه ابزار مناسب به كباب‌خوری فكر كنید و غذایی سالم‌ داشته باشید.  ناصرالدین شاه، كباب‌خور تاریخ خوردن كباب همراه با چلوكره و مخلفاتی چون گوجه كبابی، ریحان و سماق از ابتكارات ایرانیان است كه البته اصل و نسب آن به آشپزخانه دربار شاهان ایرانی به‌ویژه ناصرالدین شاه بازمی‌گردد. وقتی ناصرالدین شاه به مقام پادشاهی رسید تعدادی آشپز را با خود به تهران آورد كه در پخت كباب وارد بودند. در آن زمان اهالی دربار بیشتر عادت داشتند كباب را با نان بخورند اما كم‌كم برنج هم به یك پای ثابت بشقاب‌های كباب تبدیل شد تا این غذای خوشمزه ایرانی كامل شود.  به‌تدریج كباب‌خوری از دربار ناصرالدین شاه به میان مردم عادی هم رسوخ كرد و به دلیل محبوبیت، روزبه‌روز كباب‌های مختلفی به فهرست غذاهای رستوران‌ها اضافه شدند تا امروز كه انواع كباب‌های كوبیده، لقمه، برگ، بختیاری، سلطانی، شیشلیك و. . . زینت بخشی از سفره‌های ما و البته راضی‌كننده شكم‌های‌مان باشند. 

    تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.

    بررسی خود را بنویسید

    کباب پز گازی رومیزی

    کباب پز گازی رومیزی

    مدعی نیستیم که بهترینیم بلکه مفتخریم که بهترین ها ما را برگزیده اند وکیفیت اتفاقی نیست.

    بررسی خود را بنویسید

    محصولات مرتبط

    تنظیمات نما

    تصویر پس زیمنه تنها در حالت های جعبه ای،قاب بندی و گرد شده به نمایش در خواهد آمد